Annika Östberg

Vem är hon? Jo en svensk kvinna som föddes här i Sverige, men senare flyttade hon till USA med sin mamma. Men under tonårens liv föll hon i tungt herion missbrukare.

Vad har hänt? Hon åkte med en kille, till en bar som han har sköts en kille tills döds. Då åkte de ifrån platsen, men bilen gick sönder. Då kom en polisen. Det var självklart att de var i panik. Då var Annika helt oskydigt, men när polien kommer. Då Annika laddade vapen och gav till killen. Jo, han sköt poliser tills döds.

Det blev självklart fängelse för Annika i Kalifornien. Som medhjälpare till mordet.

Men under tiden har hon ansökt för att få utflyttning till svenska fängelse. Men det har blivit tre eller fyra gånger nekad.
Det är rätt att hon har blivit nekad - Om man är i USA, och har gjort sitt brott i USA. Då är det självklart hennes val, hon borde tänka om. Men tyvärr i dag ska hon flyga till Sverige och tjänar straffet här istället.

Det är fel, om man har gjort brott utomlands, då är det hennes eller hans problemet att åka fast i landet som man bor inte i.  Då ska man tjäna sitt straff i denna landet som denna person har begått sitt brott. Det måste vara självklart att det ska vara. Men icke sa nicke!



Jag säger bara "skicka tillbaka henne till USA igen"

Det skulle självklart helt annat sak om det visade sig att hon är oskydigt, då skulle svenskas regeringen hjälpa och kräva hennes utflyttning till svenska fängelse. Men nu har hon erkänt brottet, då är det självklart att hon ska stanna där.

Ja, välkommen till paradiset, Annika Östberg! Du var dömd från 25 år till livstid i USA, men Sverige kommer lindra rejält till 10 år max!

Sverige är för snäll! Usch!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0