Dagens inköp



Jeans - 199 kr, Cheap Monday. -  snyggt och fint. och billigt med.
Mössa - 149 kr (med 100 kr värdecheck från MQ, så det blir 49 kr för mig) - sjukt snyggt!
(+ .... jo. jag ska avslöja en sak - jag ska bli glasögonbägare! har kollat idag och valt en svart båge. ... Och ska få den nästa vecka. men den kostar .. .. .. 3010 kr!) ja,

 -god kväll!

Disturbia

Såg den igår - Jag var illa tvungen att pausa filmen typ fem-sju gånger. Den där filmen gjorde mig jävla nervös! Se den om du vill bli riktigt nervös! och riktigt otäckt vill jag bara säga!



dagens händelse; 300 kr till UF.se, städa, softa, filmer, filmer, filmer. under höstlovet har man massor tid att kolla på filmer - lite filmnörd. skönt. och gärna ge lite filmtips? (a)

Klassfoton är här!



NS2K (a),  är nöjd. och jag ser liten ut!!!

porträtt på mig själv; (säg 3,2,1 omelett!)
 
och jag vet att håret är lite off.


Ben & Jerry

 

Jag säger bara, JÄTTEGOD!  När du ska softa och titta på teven, då ska du äta den och njuta! Men visst är den lite dyr - jag köpte den för 44,50 kr! Men men, jag blev proppmätt snabbt. Det finns olika smaker, men jag valde Caramel Chew Chew, eftersom jag älskar kola! Men det finns vanilj med marshmallow! Den måste jag smaka också! det och den, så och si!

God dag, folket!


Skräck med Jack Nicholson och Keifer Sutherland!

 The Shining - Jag har aldrig sett den, men idag tog jag den och kolla på. Och vad jag tycker. Den är självklart 80-talets skräck! Men jag tycker om den och jättebra handling i filmen, och ger den 4 av 5 i betyg!

 Mirrors - Helt okej, jag förväntade mig att jag skulle skrika högt i rummet. Men nej det gjorde jag inte. Och jag har aldrig tyckt om Kiefer Sutherland som skådespelare. Men filmen gjorde han bra insats! Så jag ändrar min uppfattning om dig, Kiefer! Du är okej. Men jag hatar 24-serien som helvete i alla fall! Betyg; 3,5 av 5!


Blondinbella, nej Isabella Löwengrip är tillbaka!

Ja, nu är hon tillbaka som blondinbella, nej. som Isabella Löwengrip. Som hon säger, att hon ska döma om bloggen till Isabella Löwengrip och gör den mer vuxen. Och det stämmer. Jag gillar hennes nya design! persikofärg!

Blondinbella

Och nej, jag är inte besatt i henne. vill bara meddela att hon är tillbaka ;)


Ser jag elak ut?

Ser jag elak ut?
Eller?



En kille gick till mig med sin mobil och han skrev i sms på sin mobil så här skrev han -, "Oj, du ser elak ut, sluta!" och kom ihåg att han var så påverkad. Men men ser jag elak ut? haha, men jag kan lova att jag är jättesnäll iaf (a).

Digitalkamera

Bild av Sony DSC-W170 RÖD 
Vill du bli min? (a) 
Är den bra? ärligt talat, tack! skräp som fan eller kanon bra?
Pris; 2490 kr
10,1 megapixel.
Låter den bra? Finns någon bättre? Mer billigare?

om den blir MIN, då ska JAG bli typ Sverige´s next party-paparazzi! ;D


För dig som saknar Blondinbella

Ja, alla vet att hon slutar blogga på sin blogg - www.blondinbella.se

Men kolla http://1000apor.se/blogs/bb - hon lurade er att hon har tagit bloggpaus och istället bloggar hon hos 1000apor.se. tro det eller ej! du som är blondinbellas fans kan bli lugn nu. och njut av hennes nya blogg.


Tila Tequila is back!

Jag gillade mycket första säsongen, men hon valde Bobby framför Dhani! Nu är hon singel igen och söker kärlek igen!

Se den! SE DEN FÖR HELVETE! DEN ÄR UNDERHÅLLANDE TILL 110%

http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=69263

Photo:

Bells Coffee

Hej!

Idag har jag fikat med en vän hos Bells Coffee, men förut heter de Waynes Coffee. Men nu heter de Bells Coffee. Men men ja. Första gången för mig att fika hos Bells Coffee. Jag beställde morotskaka och latte med lemon smak.

Själv har jag aldrig druckit latte förut. Jag har redan bestämt mig att jag ska beställa en latte efter har hört mycket om Chai Latte var så god! Men jag ändrade mig på platsen när jag såg melon finns också. Men drycken blev inte god som jag tror. Sen beställde jag också en morotskaka (min favorit!) Men deras morotskaka var inte så god heller. Off med Bells Coffee!

Betyg; 2 av 5. och jag tror inte att jag ska återvända till Bells Coffee igen.

Ja, kvällen ska bli jättelugn för mig! Jag ska njuta av filmer med popcorn och glass till 110%! Då ska jag inte festa ikväll ;)

Kick Off

Idag fick jag komma till Kick Off (för UH-företaget, och får man lära lite hur man driva ett företag) på SF salongen i Örebro. Först kom jag lite sent med fem minuter. På inbjudningskort stod tydigt med "VAR I TID!" och jag kom inte i tid!

Först startade de med lite musik. Jaha jättetrevligt. Jag tittade på folket, och där och där. Sen kom en man, en lång man! Pratade om sitt livs resa! Jag kämpade att vakna med två ögon. Sen avslutade han med lite musik, och visade en musikvideo! Ashley Tisdale var med i filmen. Och han påstod att han gjorde den! Jaha, jävla framgångsrik då! Om det vore sanningen!

Sen visade de ett framgångsrik UH-företaget. Och de vann årets bästa! Grattis! Som jag, ska skapa ett företag. Vad ska jag göra, jag vet inte. Ni får se, och jag får se!

Avslutade med Kick Off var en film! Step Brothers med Will Ferrell! Jättekul film! *haha*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0