Jaha, en stjärna har dött..


Ännu en stjärna har dött, först pedofilen Michael Jackson har dött. Då blev han så
älskad av världen - trots han var hatad när han var vid livet.

Samma sak med den botoxgalna tjejen Brittany, hon var inte så populär när hon
var vid livet. Och vi snackade aldrig om hennes filmer. Trots hon har gjort en del
bra filmer som Slutna år och Smekmånaden. Nu är hon älskad av världen!

Det är lite galet, att denna person som är död fick dubbelt så mycket kärlek
än den var vid livet.

Då säger jag att jag älskar er, föräldrar och vänner! <3

Kommentarer
Postat av: Elin

2009-12-23 @ 14:30:30
Postat av: Elin

Håller med om Michael Jackson.

Hoppas du får en fin jul!

2009-12-23 @ 14:31:02
URL: http://elinhjort.blogg.se/
Postat av: matty

Vadå pedofilen Michael Jackson?

MJ anklagades för pedofili eftersom människor tyckte att det var lite märkligt att han tyckte om att umgås med barn. Jag tror inte att han tafsade på dem. Han var så desperat efter sin förlorade barndom att han ville återuppleva den på nytt – så han ville leva med barn omkring sig. Som du förstår så har MJ aldrig fått vara ett vanligt barn på grund av kändislivet.

Jag tror MJ hade nånslags pojkvärldsdrömmar - sitta i pyamas och spela nintendo och sånt. Jag tror inte sex fanns på kartan. Alltså att antasta småpojkar är alldeles för banalt och vuxet för MJ.



Här finns en bra förklaring om vad som hände 1993 då en barnfamilj först anklagade honom för att ha antastat deras son.

”Många anser att Jackson köpte sig fri ifrån eländet och betalade familjen en avsevärd stor summa pengar för att "tysta ned händelsen". Detta rådde dock Jacksons advokater honom till att göra då detta skulle skada hans image väldigt mycket. Här ser de flesta ett stort fel och varningslampan lyser. Varför i hela friden går Jackson och betalar sådana summor egentligen? Är han här oskyldig så bör han istället genomgå den rättsliga processen och rentvå sitt namn!



Nej, istället sätter föräldrarna ett pris på sonens huvud och emottar pengarna. Hade fallet varit så att Jackson verkligen hade förgripit sig på detta barn, varför tar då föräldrarna emot pengarna istället för att göra allt som står i deras makt att sätta denna "pedofil" bakom lås och bom? Jackson har i ett senare uttalande nämnt att han ångrat sin handling eftersom att grundtanken med att ge pengarna till familjen har gett motsatt effekt. Genom denna handling så har han genast blivit "skyldig" till brottet, någonting som varken Jackson eller hans advokater kunde förutse. Att familjen fick pengar väckte sedan ett stort intresse för familjen Arvizo, en i raden av pengajagande barnfamiljer. Famlijen Arvizo skulle senare komma att anklaga Jackson för ännu en pedofilanklagelse.”



Dessutom så fann domstolen honom oskyldig och det finns inga bevis på att han var en pedofil. Sen så var medierna faktiskt ofta vidrigt elaka mot honom och media drev honom in i döden.



Det jag försöker komma till är, är det inte lite fel att smutskasta MJ när det aldrig funnits bevis på att han var pedofil? Det är inte min mening att låta jätte upprörd. Men hoppas att du hajar ;)

2009-12-23 @ 15:53:27
URL: http://matty.blogg.se/
Postat av: rebbe

ja det är så fruktansvärt att nån som är hatad iliet men sen blir älskad när dom är döda.. så sjukt tycker jag. men brittany hade problem med tabletter för hon var beroende av det för hon hade smärta i kropp å ont hela tiden ngt så, så kanske det var anledning att hon dog av för mycket överdos av tabletten men samt dessa fick hon av läkares recpet.. så läkare bör ha ansvar å ser till.. eller hur? även har märkt på en av henens film nyligen att hon hade blivit så sjukt smal än vad hon var förut.. så det kan vara oxå anledning av den å tabletter...

2009-12-23 @ 23:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0